UDHAM-EH-2023-02 ULAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UDHAM-EH-2023-02 ULAŞTIRMA SEKTÖRÜNDE HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ ÇAĞRISI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Başkanlığımız tarafından açılan ve son başvuru tarihi 18 Ağustos 2023 olan UDHAM-EH-2023-02 Ulaştırma Sektöründe Haberleşme Teknolojileri çağrısına başvuran ve ön inceleme aşamasında başvuruları uygun bulunan firmaların katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda açılış konuşmalarını gerçekleştiren UDHAM Başkanımız Sayın Selami YAZICI “Projelere ilişkin ön inceleme aşamalarımızı tamamladık. İnşallah bundan sonra hedefimiz hızlı bir şekilde çağrıyı neticelendirmektir. Ön değerlendirme ve proje değerlendirmesi aşamalarına bugün itibari ile başladık. Bu aşamaları da geçen projeleri sunumlarını yapmak üzere yakın zamanda Başkanlığımıza davet edeceğiz.” ifadelerinde bulundu.

Ulaştırma Teknolojiler Daire Başkanı V. Faruk YILMAZ gerçekleştirdiği sunumda katılımcılara ön değerlendirme aşaması ve proje değerlendirme aşamasında UDHAM Başkanlığı olarak hangi hususlara dikkat edeceğimizi ve değerlendirme kriterlerimize ilişkin hususları belirtti. Firmaların hazırlayacağı sunumların hangi bilgileri içereceği ve sunum performanslarının öneminden bahsetti. Bilgilendirme sunumu sonrası soru-cevap kısmına geçilen toplantıda katılımcılar tarafından değerlendirme aşamalarına ilişkin sorular soruldu.

Katılımları için tüm firma yetkilerimize teşekkür ederiz. 

Fotoğraflar