Van’da Düzenlenen Teknolojiye Davet Bilişim Etkinliğine Katıldık

Van İşadamları Derneği (VİŞAD), Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Y.Y.Ü. Teknokent, Y.Y.Ü. Teknoloji Transfer Ofisi, Türkiye Bilişim Dernekleri Federasyonu (TÜBİFED), Van Bilişimciler Derneği (VBD) ve Teklink Telekom A.Ş'nin ortaklaşa organize ettikleri Teknolojiye Davet Bilişim Etkinliğinin 2.si Van'da gerçekleşmiştir. Daire Başkanımız Sayın Mehmet Ali DEĞER’in konuşmacı olarak katıldığı organizasyonda Başkanlığımız Ar-Ge stratejisi ve destek programlarımız hakkında bilgilendirmede bulunulmuştur. 

Daire Başkanımız Sayın Mehmet Ali Değer konuşmasında inovasyon konusunda farkındalığın artırılması için bu tür etkinliklerin önemini vurgulamış “Bilginin, bilimin, teknolojnin, Ar-Ge'nin, inovasyonun ülkelere ve dünyaya yön çizdiği bir dünyada yaşıyoruz. Bilişimde çok hızlı gelişmeler yaşanıyor. Bu sebeple bilgiyi elinde bulunduran, teknoloji üreten ve bilimi kalkınma için seferber eden toplumlar, ekonomi başta olmak üzere her alanda çok önemli avantajlara sahip oluyor” demiştir. 

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Fatih ÇİFTÇİ ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal’ın da konuşmacı olduğu etkinlikte Daire Başkanımız Sayın Mehmet Ali Değer şirketlerin teknolojilerini tanıtmak amacıyla oluşturdukları tüm standları ziyaret etmiş, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler almıştır.