Dokuz Eylül Üniversitesi Ziyareti

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü tarafından davet edildiğimiz ve Başkanımız Sayın Dr. Ali ARIDURU, Daire Başkanımız Sayın Mehmet Ali DEĞER ve Ulaştırma ve Haberleşme Uzman Yardımcısı Faruk YILMAZ’ın katılımıyla 13 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirdiğimiz ziyarette, 9 Eylül Üniversitesi Deniz Bilimleri Enstitüsü, Denizcilik Fakültesi ve DEPARK Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme A.Ş.’ye çalışma ziyaretinde bulunulmuştur. 

Deniz Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Gökdeniz NEŞER öncülüğünde Öğretim üyeleri tarafından Bakanlığımız hizmet alanına giren konular hakkında sunumlar yapılmış ve yürütülen Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgiler verilmiştir. Sunumların ardından soru cevap kısmına geçilmiş ve Başkanımız Sayın Dr. Ali ARIDURU tarafından öğretim üyeleri ve öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Banu Esra ASLANERTİK ile birlikte gerçekleşen çalışma yemeğinde fikir alışverişinde bulunulmuş ve Başkanlığımız ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında kurulacak işbirliği doğrultusunda desteklenebilecek Ar-Ge çalışmalarının olası faydaları ele alınmıştır. 

Aynı gün öğleden sonra ise Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesine gerçekleştirilen ziyaretimizde Fakülte Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali DEVECİ tarafından misafir edildikten sonra öğretim üyelerinin yürüttüğü projelerle ilgili bilgiler alınmış ve Bakanlığımız hizmet alanına giren konularda gerçekleştirilen Ar-Ge projelerine dair sunumlar yapılmıştır. 

Fotoğraflar